O NAMA

kupatilske obloge  od technistone i antolini kvarca i mermera

5 generacija sa vama

Od početka našeg postojanja usmereni smo ka usavršavanju umetnosti izrade luksuznih i visoko kvalitetnih proizvoda za unutrašnje i spoljne prostore. Koristimo samo najkvalitetnije i najfinije materijale kako bismo stvorili prelepe i vremenski neodoljive dizajne. Naši proizvodi su ne samo vizuelno privlačni, već su i izgrađeni da traju i izdrže test vremena. Verujemo u stvaranje iskustva koje spaja prirodnu lepotu i izdržljivost. U našoj kompaniji strastveno se posvećujemo stvaranju izvanrednih proizvoda od kamena koji dodaju beskrajnu eleganciju i luksuz u svaki dom ili otvoreni prostor.

Naša rešenja

kuhinjski element od technistone i antolini kvarca i mermera

Pružamo širok spektar usluga koje se fokusiraju na upotrebu kamenih materijala. Naši klijenti mogu da biraju između različitih vrsta materijala, uključujući kvarc, mermer, granit i mnoge druge, od vodećeg imena u industriji Technistone. Iako je naš akcenat na stvaranju indoor rešenja, najčešće kuhinjske ploče, takođe izrađujemo i outdoor projekte, uključujući stepenice, bazene i fasade. Naš tim stručnjaka koristi najsavremeniju tehnologiju i opremu kako bi osigurali da se svaki projekat izradi sa najvišim standardima kvaliteta. Iskustvo klijenta je u srcu naše motivacije.

Kontaktirajte nas

kvalitet

kuhinja od technistone i antolini kvarca i mermera

Da bismo postigli najviši nivo kvaliteta, sarađujemo isključivo sa vodećim imenima u industriji - TechniStone i Antolini. Njihovi izvanredni materijali, superiorna veština i inovativna tehnologija savršeno se dopunjuju sa našim znanjem i pažnjom prema detaljima. Materijali koje koriste potiču iz nekih od najlepših i najjedinstvenijih kamenoloma na svetu, a posebna pažnja koju posvećuju selekciji, ekstrakciji i obradi ovih materijala je neprikosnovena. Naša kompanija se ponosi sa širokim, ali i ekskluzivnim spektrom projekata koje možemo da ponudimo našim klijentima. Materijale koje koristimo u našim projektima uvozimo iz Italije, Afrike, Grčke, Španije i Brazila.

Pogledajte materijale
Nr. 1

Izrada

Nakon što su tehnički crteži napravljeni i odobreni od strane klijenta, prelazimo na izradu samih proizvoda. Naši majstori sa dugogodišnjim iskustvom koriste najkvalitetnije alate i opremu kako bi stvorili proizvode vrhunskog kvaliteta. Svaki detalj se obrađuje sa pažnjom i preciznošću, kako bi se stvorili proizvodi koji će trajati i zadovoljiti klijentove zahteve.

Nr. 2

Isporuka i montaža

Kada su proizvodi završeni, prelazimo na isporuku i montažu. Naši stručnjaci će se pobrinuti da proizvodi budu isporučeni na vreme i sa najvećom pažnjom i preciznošću. Montaža se izvodi tako da se proizvodi savršeno uklapaju u Vaš prostor i instalirani na način koji će osigurati njihovu dugovečnost i izdržljivost.

Nr. 3

tu smo za vas

U Šarac Granitu, posvećeni smo tome da naši klijenti budu zadovoljni sa svakim aspektom našeg poslovanja. Cilj je da pružimo vrhunsku uslugu i kvalitetne proizvode, koji će ispuniti i premašiti Vaša očekivanja. Naš tim stručnjaka je spreman da vam pruži vrhunsku uslugu i podršku tokom celog procesa, od početnog dizajna do konačne montaže.