Karakteristike Materijala

Šarac Granit je zvanični distributer materijala za Technistone u Srbiji. Izdržljivost, jednostavno održavanje i atraktivan dizajn su ključne karakteristike naših materijala. Materijal na bazi kvarca je tvrd, kompaktan i neporozan i ima širok spektar primene u enterijeru zahvaljujući svojoj svestranosti i kvalitetu. Može se koristiti na velikim i malim površinama za radne kuhinjske ploče, kupatilske elemente, oblaganje zidova, kuhinjska ostrva i kamina.

Dizajnerske stepenice i podne obloge od inženjerskog kamena postaju sve popularnije, čak i za male prostore. Naši materijali su pogodni za izradu prozorske daske, kao i za nameštaj i razne ukrase u enterijeru. Mogućnosti za primenu su skoro bezgranične. Ploče se proizvode u uniformisanim dimenzijama različite debljine (12, 20 i 30 mm) i dostupne su u mnogim nijansama boja u nekoliko kolekcija originalnih dizajna.

Naš portfolio obuhvata kolekcije inspirisane prirodom koje nude ploče sa prirodnim izgledom, dizajne različitih veličina i boja, kao i potpuno originalne dizajne koji reflektuju svetlost sa česticama stakla i ogledala. Ukratko, naši proizvodi imaju mnoge prednosti u odnosu na prirodni kamen. Štaviše, u dizajnu s efektom mramora, njegov izgled je toliko prirodan da na prvi pogled gotovo da ne možete da ga razlikujete od pravog mermera.

Izuzetno otporan na ogrebotine
Izuzetno otporan na mrlje, prirodno vodootporan, otporan na kiseline
Izuzetno otporan na bakterije
Pogodan za kontakt sa hranom
Kvarc i prirodni sirovinski materijali
Vodootporan
Lako održavanje i čišćenje
Ujednačenost i stabilnost boja
Dug vek trajanja i izdržljivost
Jedinstveni dizajn
Širok spektar nijansi i završnih obrada
Širok spektar primena proizvoda

Inspiracija

kupatilske obloge  od technistone i antolini kvarca i mermera
kuhinjska ploca od technistone i antolini kvarca i mermera
kuhinja ostrvo od technistone i antolini kvarca i mermera
obloge od technistone i antolini kvarca i mermera

Naše ploče imaju širok spektar primene kako u privatnom, tako i u komercijalnom sektoru. One omogućavaju različite načine kombinovanja inženjerskog kamena sa drugim elementima u enterijeru. Inspiraciju možete pronaći u galeriji slika svih dostupnih materijala i boja.

Pogledajte boje

Vrste Obrade

kuhinja od bijelog od technistone i antolini kvarca i mermera

Nudimo inženjerski kamen u tri završne obrade: poliranoj, mat i terra - površinom sa nežnim 3D reljefom. Polirana obrada je naša najpopularnija, uglavnom zato što je lako održavati i, kada se koristi u svetlim bojama, čini enterijer većim. Mat završnice otkrivaju teksturu zrna korišćenih u proizvodnji. Preporučujemo redovno impregniranje posebnim proizvodom za mat površine. Terra, koja prikazuje lepotu prirodnog škriljavca, takođe su veoma popularne.

Pogledajte materijale

Primena

Kuhinjske obloge

Zidne obloge

Parapeti i barovi

Pločice

Kupatila